View profile

Vers van de pers: Nieuw idee wat ik wil proberen

Maurice Jager
Maurice Jager
Goedemiddag!
Hoe gaat het met jou?
De afgelopen weken had ik even wat extra vrije tijd door een Covid-19 besmetting. Gelukkig met helemaal geen symptomen, maar wel verplicht thuis zitten. Ik had in ieder geval genoeg tijd om wat in huis te klussen en om nieuwe ideeën te bedenken voor mijn fotografie. Dus hier komt ie:
Ik word regelmatig door klanten gevraagd of ik ook hun zoon of dochter wil fotograferen. Een mooie foto voor bijvoorbeeld thuis aan de wand. Ik heb daar eerder wel eens over nagedacht en besloten het niet te doen. Onlangs hadden toevallig een paar klanten hun kind meegenomen naar de shoot en heb ik ook van de zoon of dochter een foto gemaakt. Stiekem vond ik dat eigenlijk best wel leuk om te doen.
Daardoor ga ik nu uitproberen of ik het écht leuk vind om aan mijn aanbod toe te voegen. Ik heb inmiddels een pagina op de website gezet om een afspraak in te plannen. En het leuke nieuws is dat ik verkorte sessie tijdens mijn ‘proefperiode’ aanbiedt voor € 120 incl. BTW.

Een van de beelden...
… die ik gisteren deelde op Twitter was onverwacht populair. Ik gok dat er wel wat animo voor is. 53K impressies en meer dan 1200 likes vind ik best oké! ;-)
Als je de foto misschien wel vóór Moederdag wil hebben, dan is het een goed idee om voor 1 mei de afspraak te plannen. Dan heb je de foto voor 8 mei in huis.
Maurice Jager
Ik word gebeld één van m'n beste vrienden. Z'n zoon is op visite of ik even langs wil komen om met 'n iPhone 'n foto te maken. 🤣🤣 "Gozer, kom ff langs in de studio, dan maak ik wat fatsoenlijks." Daarna speciaal voor 'm geprint en de foto hangt nu midden in de woonkamer. #Trots https://t.co/fJUSrz6JeV
Groet,
Maurice
P.S. Mocht de link in de tekst bovenaan niet werken, dan kun je het volgende adres kopiëren en plakken:
https://www.mauricejager.com/kinderfotografie-portretfoto-jouw-kind-arnhem/
Don’t miss out on the other issues by Maurice Jager
Did you enjoy this issue? Yes No
Maurice Jager
Maurice Jager @maurice_jager

I'll be sharing some cool information about my work, life and miscellaneous shizzlemedo's.

You can manage your subscription here.
In order to unsubscribe, click here.
If you were forwarded this newsletter and you like it, you can subscribe here.
Created with Revue by Twitter.
Van Oldenbarneveldtstraat 90, 6827AN Arnhem